Budapest     2020-09-19   Csatlakozz hozzánk facebookon
Saját éttermében ütötték le Schobert Norbit! 
Leütötték saját éttermében, mert nem fizetett ki egy nyomdai számlát, ami állítása szerint nem is õt terheli - írta a Bors.

A Bors cikke szerint Schobert Norbert ájultan zuhant a földre, és mire magához tért, a támadók már elszeleltek. A fitneszguru kisebb agyrázkódást szenvedett, sérüléseit a sürgõsségi osztályon látták el.

Hiába zsarolták, nem fizetett, ez lett Schobert Norbi veszte. A fogyasztómesterre pénteken délután saját éttermében támadtak rá a pénzbehajtók. A három ijesztõ külsejû férfi azonban hiába próbálkozott, nem tudott pénzt kicsikarni Norbitól, ezért az egyikük egyetlen ütéssel leterítette.

– Hetek óta próbálkoztak, s eleinte „csak” milliókat követeltek, fenyegettek – mesélte lapunknak Norbi a Honvéd Kórház sürgõsségi osztályán, ahová mentõ szállította Szentendrérõl.

– Az ügy hátterében egy régi cég és egy kifizetetlen nyomdai számla áll. Abból a vállalkozásból azonban már évekkel ezelõtt kiszálltam, így az állítólag ki nem fizetett összeghez sincs semmi közöm. Ezt a jogászom is megerõsítette. Néhány alkalommal már jártak bent az üzletben, a könyvelõmet is megfenyegették, majd azzal zsaroltak, hogy lejáratnak a sajtóban, mert vannak kapcsolataik – mesélte a nyakmerevítõvel ágyban fekvõ fitneszguru.

– Hárman jöttek, kettõjüket ismerem is. Megvárták, míg elmennek a vendégek, majd 750 ezer forintot követeltek tõlem. Mondtam, hogy húszezret sem fogok fizetni, hiszen nem tartozom senkinek. Ekkor ütött le az egyik, s állítólag berepültem a sarokba. Elvesztettem az eszméletemet. Mire magamhoz tértem, már elmenekültek, csak a kõvé meredt személyzet állt az üzletben. Én magam hívtam a rendõröket – magyarázta.

Norbin koponya és nyaki CT vizsgálatot végeztek. Órákkal a támadás után is kettõslátása és kínzó fejfájása volt. Közepes mértékû agyrázkódást állapítottak meg nála, ennek ellenére este saját felelõsségére elhagyta a kórházat. A támadók egy dolgot figyelmen kívül hagytak: Norbi kávézója és környezete be van kamerázva, így minden mozdulatukat rögzítették.

Forrás: Kisalföld
Ez is érdekelhet:
                             
Ezek érdekelték olvasóinkat leginkább
Botrány: Rendőröket vittek kórházba Bíró Ica kilakoltatása közben, megszólalt a színésznő
Öngyilkos lett a gyönyörű időjós: halála előtt ezt írta a Facebookra
Botrány a bíróságon: Kiborult a tárgyaláson Bíró Ica (videó)
Hatalmas vitát váltott ki a cicusok között az IKEA-ban vásárolt aprócska babaágy
Bizonyára nagyon kényelmes is, ezért érdemes volt érte állandóan harcolni. A gazdi, Ryoko Komine nem is gondolta, hogy ennyire nagy sikert arat három macskájánál az IKEA-ban vásárolt apr...
  
Csodálatos videón egy mesebeli élőlény
A természetben ritkán találkozhatunk vele, mert bujkál előlünk, ezért megmutatjuk itt mennyire cuki. A menyét közeli rokona ez a kistestű ragadozó. Alapból barnás-vöröses a bundája, a...
  
Sokkoló barbárság: A részeg nagypapa kilógatta két éves unokáját a 4.emeletről (videó)
Rettenetes pillanatok egy szibériai panelben. Tragédiát előztek meg a rendőrök az oroszországi Szurgutban. Szeptember 14-én a szibériai város Kukujevickij nevű utcájában az egyik panelé...
  
Cuki videó: Láttál már nyuszit takarítani?
Ha eddig még nem, akkor most fogsz! Bini igen rendes nyuszi, lelkiismeretesen porszívóz fel maga után. Azt hiszed ilyen csak a mesékben van? Tessék itt a bizonyíték: