Budapest     2020-09-19   Csatlakozz hozzánk facebookon
Szörnyeteg: énekelt a horroranya miközben kivégezte három kisgyermekét! 
A szörnyeteg anyuka állítólag énekelt gyerekeinek, miközben megfojtotta õket.

A 22 éves Rachel Henry elõször kétéves lányával végzett, miközben három éves fia sikítva kérte és ütötte a nõt, hogy ne tegye. Aztán fiát üldözni kezdte arizóniai otthonuk körül és elkapta, mielõtt a gyerekek apja és nagynénjük hazaért volna.

A három éves fiút elvitte a fürdõszobába, ahol õt is megfojtotta. Úgy tudni, hogy az anya énekelt a gyermeknek miközben végzett vele. Ezt követõen megetette hét hónapos gyermekét, majd pedig vele is végzett.

A Mirror információi alapján az anyának drogproblémái voltak, a helyzetet pedig súlyosbítja, hogy a nõ úgy helyezte el halott gyermekeit a nappaliban lévõ kanapén, mintha csak elszundítottak volna.

A rendõrség egy névtelen hívás alapján érkezett a helyszínre hétfõn este fél nyolc órakor, ahol három felnõtt tartózkodott a helyszínen. A hét hónapos, a három éves és az kétéves gyermeket is holtan találták a hatóság emberei a házban.

A beteg anyuka beismerte tettét, aki ellen már vádat is emeltek - írja a Mirror.

Forrás: Blikk
Ez is érdekelhet:
                             
Ezek érdekelték olvasóinkat leginkább
Botrány: Rendőröket vittek kórházba Bíró Ica kilakoltatása közben, megszólalt a színésznő
Öngyilkos lett a gyönyörű időjós: halála előtt ezt írta a Facebookra
Botrány a bíróságon: Kiborult a tárgyaláson Bíró Ica (videó)
Hatalmas vitát váltott ki a cicusok között az IKEA-ban vásárolt aprócska babaágy
Bizonyára nagyon kényelmes is, ezért érdemes volt érte állandóan harcolni. A gazdi, Ryoko Komine nem is gondolta, hogy ennyire nagy sikert arat három macskájánál az IKEA-ban vásárolt apr...
  
Csodálatos videón egy mesebeli élőlény
A természetben ritkán találkozhatunk vele, mert bujkál előlünk, ezért megmutatjuk itt mennyire cuki. A menyét közeli rokona ez a kistestű ragadozó. Alapból barnás-vöröses a bundája, a...
  
Sokkoló barbárság: A részeg nagypapa kilógatta két éves unokáját a 4.emeletről (videó)
Rettenetes pillanatok egy szibériai panelben. Tragédiát előztek meg a rendőrök az oroszországi Szurgutban. Szeptember 14-én a szibériai város Kukujevickij nevű utcájában az egyik panelé...
  
Cuki videó: Láttál már nyuszit takarítani?
Ha eddig még nem, akkor most fogsz! Bini igen rendes nyuszi, lelkiismeretesen porszívóz fel maga után. Azt hiszed ilyen csak a mesékben van? Tessék itt a bizonyíték: