Budapest     2020-09-19   Csatlakozz hozzánk facebookon
Felgyulladt egy beteg a debreceni kórházban! 
Égési sérüléseket szenvedett egy beteg a debreceni Kenézy Gyula Egyetemi Kórház pszichiátriai osztályán – értesült a Cívishír. Úgy tudják, a beteg haja, hálóinge és ágynemûje lángra lobbant, a tüzet zuhannyal oltották el.

Az esettel kapcsolatban a Debreceni Egyetem sajtóirodája azt közölte, folyamatban lévõ rendõrségi eljárásról nem nyilatkozhatnak. A megyei rendõr-fõkapitányság a portálnak megerõsítette a tüzeset tényét, ami még január 13-án, hétfõn történt, de csak annyit mondtak, hogy közigazgatási eljárás keretében vizsgálják az eset körülményeit.

Bár hivatalosan nem tudni, hogyan keletkezett a tûz – akár elektromos zárlat miatt –, a Cívishír úgy tudja,

maguk az ápolók adhattak tüzet a dohányos betegeknek. A portál szerint a megégett nõt egy debreceni klinikán ápolják, sérülése komolyabb ellátást igényel.

A kórház házirendjében az olvasható, dohányozni a felnõtt pszichiátriai osztályon elhelyezett betegeknek csak a kijelölt, zárt helyen szabad. Elvileg elképzelhetetlen, hogy egy pszichiátriai kezelés alatt álló páciensnél tûzgyújtásra alkalmas eszköz (gyufa, öngyújtó) legyen.

Forrás: 168 Óra
Ez is érdekelhet:
                             
Ezek érdekelték olvasóinkat leginkább
Botrány: Rendőröket vittek kórházba Bíró Ica kilakoltatása közben, megszólalt a színésznő
Öngyilkos lett a gyönyörű időjós: halála előtt ezt írta a Facebookra
Botrány a bíróságon: Kiborult a tárgyaláson Bíró Ica (videó)
Hatalmas vitát váltott ki a cicusok között az IKEA-ban vásárolt aprócska babaágy
Bizonyára nagyon kényelmes is, ezért érdemes volt érte állandóan harcolni. A gazdi, Ryoko Komine nem is gondolta, hogy ennyire nagy sikert arat három macskájánál az IKEA-ban vásárolt apr...
  
Csodálatos videón egy mesebeli élőlény
A természetben ritkán találkozhatunk vele, mert bujkál előlünk, ezért megmutatjuk itt mennyire cuki. A menyét közeli rokona ez a kistestű ragadozó. Alapból barnás-vöröses a bundája, a...
  
Sokkoló barbárság: A részeg nagypapa kilógatta két éves unokáját a 4.emeletről (videó)
Rettenetes pillanatok egy szibériai panelben. Tragédiát előztek meg a rendőrök az oroszországi Szurgutban. Szeptember 14-én a szibériai város Kukujevickij nevű utcájában az egyik panelé...
  
Cuki videó: Láttál már nyuszit takarítani?
Ha eddig még nem, akkor most fogsz! Bini igen rendes nyuszi, lelkiismeretesen porszívóz fel maga után. Azt hiszed ilyen csak a mesékben van? Tessék itt a bizonyíték: