Budapest     2020-09-19   Csatlakozz hozzánk facebookon
Budafoki járõrök csíptek el és adtak vissza a gazdájuknak két csavargó kis ebet! 
Vasárnap késõ este a kerületi rendõrjárõrök vették észre a két kicsi, szökevény kutyát a Háros utcában.

A kutyák az úton szaladgáltak, és félõ volt, hogy esetleg egy autó elgázolja õket, vagy balesetet okoznak, ezért a rendõrök azonnal megálltak, és sikerült is megfogniuk a barátságos, emberhez szokott kutyákat.

Arra már nem volt szükség, hogy állatorvoshoz vigyék õket, mert egy arra járó nõ felismerte a kutyákat, és megmondta a nevét és a címét is a gazdájuknak, aki átvette elszökött kedvenceit - írta meg a police.hu.

A kerületi közösségi oldalakon rengetegszer találkozni szökevény kutyusokkal, szerencsére a legtöbbször akad is valaki, aki akár már a szín és a környék ismeretében fújja is, "kirõl" lehet szó, és mindig akad valaki, aki szabad idejét nem sajnálva befogja, hazaszállítja a kalandorokat.

Azt azonban minden gazdának jó lenne tudni - hogy az állatvédelmi törvényben is benne van: ha bevállaltuk a kutyát, mindent, MINDENT meg kell tennünk, hogy ne szökhessen meg.

Forrás: 22.kerulet.ittlakunk.hu
Ez is érdekelhet:
                             
Ezek érdekelték olvasóinkat leginkább
Botrány: Rendőröket vittek kórházba Bíró Ica kilakoltatása közben, megszólalt a színésznő
Öngyilkos lett a gyönyörű időjós: halála előtt ezt írta a Facebookra
Botrány a bíróságon: Kiborult a tárgyaláson Bíró Ica (videó)
Hatalmas vitát váltott ki a cicusok között az IKEA-ban vásárolt aprócska babaágy
Bizonyára nagyon kényelmes is, ezért érdemes volt érte állandóan harcolni. A gazdi, Ryoko Komine nem is gondolta, hogy ennyire nagy sikert arat három macskájánál az IKEA-ban vásárolt apr...
  
Csodálatos videón egy mesebeli élőlény
A természetben ritkán találkozhatunk vele, mert bujkál előlünk, ezért megmutatjuk itt mennyire cuki. A menyét közeli rokona ez a kistestű ragadozó. Alapból barnás-vöröses a bundája, a...
  
Sokkoló barbárság: A részeg nagypapa kilógatta két éves unokáját a 4.emeletről (videó)
Rettenetes pillanatok egy szibériai panelben. Tragédiát előztek meg a rendőrök az oroszországi Szurgutban. Szeptember 14-én a szibériai város Kukujevickij nevű utcájában az egyik panelé...
  
Cuki videó: Láttál már nyuszit takarítani?
Ha eddig még nem, akkor most fogsz! Bini igen rendes nyuszi, lelkiismeretesen porszívóz fel maga után. Azt hiszed ilyen csak a mesékben van? Tessék itt a bizonyíték: