Budapest     2020-09-19   Csatlakozz hozzánk facebookon
A tacsi mentette meg a tûztõl gazdáit Muronyban! 
A család tacsijának kétségbeesett ugatására ébredt az édesanya, így még idõben felfedezhette a konyhában keletkezett tüzet és menekíthette ki családját.

Szokatlanul hangosan ugatott szenteste éjjelén Marwy, a tacskó. Betty, az édesanya ébredt fel elsõként a kutya furcsa viselkedésére, majd kiment a konyhába, ahol szembesült a féléves tacskó riadalmának okával: a szoba lángokban állt.

Õ a mi kis hõsünk, belegondolni sem merek, mi minden történhetett volna, ha Marwy nem jelez - mondta a beol.hu-nak az édesanya. A konyhában a tûzhely, a bútorok és a páraelszívó is lángolt. A féléves kis tacskó gyakorlatilag megmentette a családját.

A tûz felfedezése után Betty azonnal ébresztette és kivitte két gyermekét a házból, elzárta a gázt és riasztotta a tûzoltókat, akik kevesebb, mint 10 perc alatt a helyszínre értek és megfékezték a lángokat. Sajnos addigra a konyha teljesen kiégett, a többi helyiség pedig a korom miatt használhatatlanná vált.

Marwynak hála a család azonban sérülés nélkül megúszta a tüzet. A helyreállításig a család az édesanya szüleihez költözött.

Forrás: kutyabarathelyek.hu
Ez is érdekelhet:
                             
Ezek érdekelték olvasóinkat leginkább
Botrány: Rendőröket vittek kórházba Bíró Ica kilakoltatása közben, megszólalt a színésznő
Öngyilkos lett a gyönyörű időjós: halála előtt ezt írta a Facebookra
Botrány a bíróságon: Kiborult a tárgyaláson Bíró Ica (videó)
Hatalmas vitát váltott ki a cicusok között az IKEA-ban vásárolt aprócska babaágy
Bizonyára nagyon kényelmes is, ezért érdemes volt érte állandóan harcolni. A gazdi, Ryoko Komine nem is gondolta, hogy ennyire nagy sikert arat három macskájánál az IKEA-ban vásárolt apr...
  
Csodálatos videón egy mesebeli élőlény
A természetben ritkán találkozhatunk vele, mert bujkál előlünk, ezért megmutatjuk itt mennyire cuki. A menyét közeli rokona ez a kistestű ragadozó. Alapból barnás-vöröses a bundája, a...
  
Sokkoló barbárság: A részeg nagypapa kilógatta két éves unokáját a 4.emeletről (videó)
Rettenetes pillanatok egy szibériai panelben. Tragédiát előztek meg a rendőrök az oroszországi Szurgutban. Szeptember 14-én a szibériai város Kukujevickij nevű utcájában az egyik panelé...
  
Cuki videó: Láttál már nyuszit takarítani?
Ha eddig még nem, akkor most fogsz! Bini igen rendes nyuszi, lelkiismeretesen porszívóz fel maga után. Azt hiszed ilyen csak a mesékben van? Tessék itt a bizonyíték: