Budapest     2020-09-19   Csatlakozz hozzánk facebookon
Eladta az anya az ikreit, hogy a pénzbõl okostelefont vásárolhasson! 
A kínai nõ szerint nem volt más választása, mint eladni gyermekeit annak, aki a legtöbb pénzt fizette értük.

Letartóztattak egy nõt a kínai Csöcsiang tartományban, miután kiderült, hogy 65 ezer jüanért (2,8 millió forint) eladta ikreit, pár héttel a szülés után – írta a Shanghaiist. Az angol nyelvû kínai lap beszámolója szerint a két fiú két különbözõ családhoz került. Egyikükért 45 ezer jüant, a másikért pedig 20 ezer jüant fizettek.

A csak Ma vezetéknéven említett nõ azzal magyarázta, hogy pénzzé tette gyermekeit, hogy teljesen le volt égve, és nem volt más választása. Elmondása szerint a gyerekek apja elhagyta, szülei pedig egyáltalán nem támogatták, mert nem tetszett nekik, hogy házasság elõtt szült.

A nõ végül nem tartotta meg a teljes összeget. Az eladás után ugyanis visszatért hozzá a gyerekek apja, akivel elfelezték a pénzt. Az anyuka a hitelkártya-tartozását rendezte a részébõl, majd vett magának egy új okostelefont.

A tavaly szeptemberben történt esetrõl csak mostanában szerzett tudomást a rendõrség, miközben Ma szülõvárosában egy másik ügy miatt nyomoztak. Ma mellett õrizetbe vették az apukát is. A két gyereket sikerült megtalálniuk egy másik tartományban, és jelenleg az anyuka szüleinél helyezték el õket.

Forrás: 24.hu
Ez is érdekelhet:
                             
Ezek érdekelték olvasóinkat leginkább
Botrány: Rendőröket vittek kórházba Bíró Ica kilakoltatása közben, megszólalt a színésznő
Öngyilkos lett a gyönyörű időjós: halála előtt ezt írta a Facebookra
Botrány a bíróságon: Kiborult a tárgyaláson Bíró Ica (videó)
Hatalmas vitát váltott ki a cicusok között az IKEA-ban vásárolt aprócska babaágy
Bizonyára nagyon kényelmes is, ezért érdemes volt érte állandóan harcolni. A gazdi, Ryoko Komine nem is gondolta, hogy ennyire nagy sikert arat három macskájánál az IKEA-ban vásárolt apr...
  
Csodálatos videón egy mesebeli élőlény
A természetben ritkán találkozhatunk vele, mert bujkál előlünk, ezért megmutatjuk itt mennyire cuki. A menyét közeli rokona ez a kistestű ragadozó. Alapból barnás-vöröses a bundája, a...
  
Sokkoló barbárság: A részeg nagypapa kilógatta két éves unokáját a 4.emeletről (videó)
Rettenetes pillanatok egy szibériai panelben. Tragédiát előztek meg a rendőrök az oroszországi Szurgutban. Szeptember 14-én a szibériai város Kukujevickij nevű utcájában az egyik panelé...
  
Cuki videó: Láttál már nyuszit takarítani?
Ha eddig még nem, akkor most fogsz! Bini igen rendes nyuszi, lelkiismeretesen porszívóz fel maga után. Azt hiszed ilyen csak a mesékben van? Tessék itt a bizonyíték: