Budapest     2020-09-19   Csatlakozz hozzánk facebookon
Követendõ példa: Adományozni mentek a menhelyre, egy 17 éves kutyussal tértek haza! (fotó) 
Beth és barátja eredetileg csak azért látogatott el a közeli menhelyre, hogy vigyenek a kutyáknak egy kis adományt. A csomagba rengeteg hasznos dolgot bepakoltak, mint például az eledel, a vitaminok és játékok. A kutyák valószínûleg nagyon örültek neki, de egy ebnek különösen nagy örömet szereztek.

Amikor beléptek az ajtón és elkezdték kicsomagolni az adományt, megpillantottak egy idõsebb kutyát. Az ebet Rocky-nak hívják és a pár egybõl beleszeretett. Rocky nagyon barátságos természetû, ezért egybõl odament hozzájuk és kíváncsiskodni kezdett.

Beth és barátja ekkor döntötte el, hogy nélküle bizony haza nem mennek.

Rocky egy 17 éves, idõs kutya aki már 2012 óta menhelyrõl menhelyre járt. Nem volt túlságosan fényes jövõje a nyúgdíjas éveire nézve, egészen a pár érkezéséig.

Beth tudta, hogy nem lesz könnyû dolgok az idõs kutyával és sok áldozattal jár a befogadása, de egy percig nem haboztak. Az állatnak a hallása és a látása is rossz és valószínûleg nem lehet a társuk hosszú éveken keresztül, de mégis magukhoz vették.

Rocky végre egy igazi otthonban élhet, ahol mindent megkap a boldog élethez. Szeretik õt, törõdnek vele és ami a legfontosabb, biztonságban élhet.

Ez is érdekelhet:
                             
Ezek érdekelték olvasóinkat leginkább
Botrány: Rendőröket vittek kórházba Bíró Ica kilakoltatása közben, megszólalt a színésznő
Öngyilkos lett a gyönyörű időjós: halála előtt ezt írta a Facebookra
Botrány a bíróságon: Kiborult a tárgyaláson Bíró Ica (videó)
Hatalmas vitát váltott ki a cicusok között az IKEA-ban vásárolt aprócska babaágy
Bizonyára nagyon kényelmes is, ezért érdemes volt érte állandóan harcolni. A gazdi, Ryoko Komine nem is gondolta, hogy ennyire nagy sikert arat három macskájánál az IKEA-ban vásárolt apr...
  
Csodálatos videón egy mesebeli élőlény
A természetben ritkán találkozhatunk vele, mert bujkál előlünk, ezért megmutatjuk itt mennyire cuki. A menyét közeli rokona ez a kistestű ragadozó. Alapból barnás-vöröses a bundája, a...
  
Sokkoló barbárság: A részeg nagypapa kilógatta két éves unokáját a 4.emeletről (videó)
Rettenetes pillanatok egy szibériai panelben. Tragédiát előztek meg a rendőrök az oroszországi Szurgutban. Szeptember 14-én a szibériai város Kukujevickij nevű utcájában az egyik panelé...
  
Cuki videó: Láttál már nyuszit takarítani?
Ha eddig még nem, akkor most fogsz! Bini igen rendes nyuszi, lelkiismeretesen porszívóz fel maga után. Azt hiszed ilyen csak a mesékben van? Tessék itt a bizonyíték: